افزایش ۳.۲ درصدی تولید گوشت قرمز در استان قزوین 

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۳.۲ درصد تولید گوشت قرمز در واحد‌های صنعتی دامپروری فعال استان طی ۹ ماهه امسال خبر داد.

محمد میربابایی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تولید گوشت قرمز در واحد‌های صنعتی دامپروری فعال استان طی نه ماهه امسال، ۳.۲ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: در ۹ ماهه امسال ۲۵ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های صنعتی دامپروری فعال استان تولید شده است.

میربابایی اضافه کرد: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جدید نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۷۰۳ تن بوده ۳.۲درصد رشد داشته است.

وی پیش بینی می‌شود: تا پایان امسال بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی استان تولید شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: همچنین در آذرماه امسال ۲ هزار و ۴۹۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

وی افزود: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در حال حاضر ۱۷ هزار و۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین فعالیت دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار